Bali Surftrip 2018

Bali szörftúra

2018. március 24 – április 7

Bali. Már maga ez az egzotikusan csengő név kimondása is autómatikusan türkizkék vizet, pálmákkal tűzdelt tengerpartot és zöldellő rizsteraszokat csal az ember elméjébe a nélkül, hogy járt-e ott valaha. Ez azért van, mert Baliról csak jót hall az ember, innen még soha senki nem tért haza csalódottan és így a sziget híre szinte már mindenkihez eljutott. Ennél azonban Balin még sokkal több érték van. A helyi kúltúra, a művészet és a helyiek vendégszeretete minden idelátogatót magával ragad. 

Nekünk szörfösöknek viszont ennél sokkal többet jelent az, hogy partjainál egymás mellett törnek a világ legjobb és leghíresebb hullámai. Így nem véletlen, hogy a következő túránkkal immáron 10. éve látogatunk vissza erre a varázslatos szigetre. 

A szállás

Hogy a legjobb hullámokat minden nap könnyen elérhessük a sziget hullámokban leggazdagabb csücskében, egy szörfös ékszerdobozban Balanganon fogunk tábort verni. Szállásunk a part felett emelkedő sziklafal tetején lévő resortban lesz, hogy a bungallónkból ébredés után épp csak egy lépcsőn kelljen letopogni ha a lábunkat a habokba szeretnénk mártani. 

                                              

Szörfözés

Az utunk célja azonban nem csak a lábunkat a habokba mártani, hanem egész testünket a habokba vetni majd azokat deszkáinkkal meglovalgolni. A hullámok habár erősebbek és nagyobbak az Europában megszokottnál, rendezettebbek, tisztábbak és kiszámíthatóbbak. Ennél fogva könnyebb a hullámválasztás és hosszabbak a ride-ok. Egy szóval az élvezeti értéke sokszorosa az europai szörfözésnek. 

                     

Programok

Utunk elsődleges célja a szörfözés, de a szörfözés mellett akinek marad ereje, van lehetősége megismerkedni a tenger alatti világgal és a sziget más természeti és kulurális csodáival is. Néha búvárkodunk, motoros kirándulásokra megyünk, vagy éppen vulkánt mászunk.

Bali az év legjobb nyaralása, ne hagyd ki!

 

A tábor ára KÖZÉPHALADÓ szörfös csomagban: 820 Euro/fő, ami tartalmazza a szállást 12 (+1) éjszakára 2 ágyas szobákban (2 fő esetén), szörfdeszkát és szörfoktatást, illetve a túravezetést. 
A csomag alap szobafelszereltséggel (menyezeti ventillátor ) vagy alap bungallóval van.
Ugyanez nagyobb illetve légkondis szobában  vagy család bungallóban 880 Euro/fő.
(középhaladónak az számít aki korábban már szörfözött velünk, vagy más oktatóval és tud zöld hullámot elkapni és azon élen szörfözni)

 

A tábor ára SAJÁT DESZÁVAL utazó szörfösöknek: 670 Euro/fő, ami tartalmazza a szállást 12 (+1)*  éjszakára 2 ágyas szobákban (2 fő esetén), szörfoktatást és túravezetést.
A csomag alap szobafelszereltséggel (menyezeti ventillátor ) vagy alap bungalloval van. 

Ugyanez nagyobb illetve légkondis szobában  vagy család bungallóban 730 Euro/fő.

 

A tábor ára teljesen KEZDŐKNEK akik sosem szörföztek még: 970 Euro/fő, ami tartalmazza a szállást 12 (+1)* éjszakára 2 ágyas szobákban (2 fő esetén), szörfdeszkát és szörfoktatást, illetve a túravezetést.

 

A tábor ára KÍSÉRŐKNEK (szörfözés nélkül): 400 Euro/fő

 

Repülőjegy 

Korábban mindig csoportos repjegyekkel utaztunk, de a jelenlegi Qatar akciónak köszönhetően egyéni repülő jegyekkel sokkal kedvezőbb áron juthatunk ki mint az eddigi években, feltéve ha időben megveszitek. 

Így a tábor ára repülőjegyet nem tartalmaz, azt egyénileg kell intézni amiben persze tudok segíteni.

 

Jelentkezés és további információ:

Rigler Mikinél

e-mail: miki@surfsoulution.com

Telefon: +36707086911

Mivel napközben ritkán vagyok elérhető kérek mindenkit, hogy telefon helyett lehetőleg inkább e-mailben keressen!

 

A jelentkezés után a helyedet 200 Euro előleg befizetésével tudod biztosítani az Alpesi Club utazási irodában: Budapest XII.ker. Krisztina krt. 3. szám alatt hétköznap 10.00 és 18.00 között.

 

Az út 8 fő jelentkezése esetén indul és maximum 12 hely van.

 

* A szállás azért 12 +1 éjszakára szól, mert a repülő este indul vissza és, így az utolsó nap a szokásos reggel 10 órás szobaelhagyás helyett mindenki repülő    indulásig élvezheti a szobája nyújtotta kényelmeket (tusolás, kényelmes összepakolás stb…)

 

A Qatar airways díjmentesen szállítja a szördeszkákat amiket mi Budapestről biztosítunk. Az áraink csak abban az esetben érvényesek, amennyiben az utas az általunk javasolt Qatar járattal utazik és utazása nem vonz maga után semmilyen plusz szervezést akár szállás időpont átfoglalással akár deszkaszállítási problémák megoldásával.